Huurgids

Campuscontract

Een campuscontract is een huurovereenkomst speciaal voor studenten. Hierin is vastgelegd dat je de woonruimte alleen kan huren als je student bent. Voor sommige woonruimten van Campus Groningen is een campuscontract van toepassing. Dit wordt duidelijk vermeld in de advertentie en/of huurovereenkomst. Je wordt dan gevraagd om een studiefinancieringsbewijs van DUO of een voltijdstudie collegekaart te overhandigen. Ben je afgestudeerd of stop je met je studie? Dan zul je de woonruimte van Campus Groningen weer moeten verlaten. Neem je een tussenjaar, maar start je het studiejaar daarop weer met een nieuwe studie? Dan mag je in de woonruimte blijven.

Je bent student als...

Je voltijd of deeltijd (minstens 19 uur) ingeschreven staat voor een MBO, HBO of Universitaire opleiding aan een Nederlands instituut.

Promovendi

Promoveer je met een aanstelling bij een Nederlandse universiteit? Dan zijn er bepaalde uitzonderingen waardoor je in je woonruimte van Campus Groningen kunt blijven wonen. Neem in dat geval contact op met service@groningsepanden.nl.

Vragen?

Stuur een mail naar info@campusgroningen.com

Direct inschrijven

De mooiste kamers en het meest recente aanbod ontvangen? Schrijf je nu in!

Wil je ons volgen?