Tuinbouwdwarsstraat, Groningen

High-end studio op een heerlijke plek!

Huur per maand:
€ 752 Exclusief

woningtype
studio

woonoppervlakte
25 m2

aantal kamers
1 kamer 1 slaapkamer

huurtoeslag
ja

OMSCHRIJVING

Let op: momenteel in renovatie, per medio oktober 2021 beschikbaar. Reacties/vragen/e-mails kunnen nog niet worden behandeld. Zodra de mogelijkheid tot inschrijven voor het open huis er is zal dit op deze pagina verschijnen. Het volledige pand zal bestaan uit 4 luxe appartementen, deze verhuuradvertentie heeft echter betrekking op de studio op de 1e verdieping aan de voorzijde.

Ben jij ook zat van die simpele studio’s met een goedkoop aluminium aanrechtbladje, saaie badkamertegels en waarbij je je afwas met de hand moet doen? Dan hebben wij goed nieuws voor je: aan de Tuinbouwdwarsstraat zijn wij bezig met de verbouw van een luxe afgewerkte studio van ca. 25 m2 groot, gelegen op de 1e verdieping aan de voorzijde van het pand. Deze high-end studio biedt de mogelijkheid tot het verkrijgen van huurtoeslag. En omdat we weten dat je graag zoveel mogelijk oppervlakte zou willen gebruiken, zorgen wij voor een ingebouwde hoogslaper! Op deze manier benut je ook de prachtige plafondhoogte van meer dan 3 meter ideaal. Uiteraard hebben we gedacht aan een stopcontact op gepaste hoogte voor het opladen van je telefoon in bed. Maar het allermooiste: vanuit je woonkamer ruik je haast het gras van het Noorderplantsoen.

Het pand heeft van buiten een karakteristieke uitstraling, maar is van binnen volledig nieuw opgebouwd. De ruimte is volledig geïsoleerd, heeft een eigen CV-ketel en wasmachine aansluiting, eigen stoppenkast en mogelijkheid voor het afsluiten van je eigen gepersonaliseerde TV-/internet abonnement. De keuken is volledig zwart uitgevoerd en beschikt over een 4-pits kooplaat, afzuigsysteem, koel-/vriescombinatie, combi-oven, vaatwasser en uiteraard een kraan met spoelbak. De kozijnen worden van binnen zwart geschilderd in contrast met de strak gestukte, wit gesausde wanden. Zo krijgt de authentieke erker (welke overigens voor enorme lichtinval zorgt) een moderne twist. De gehele studio is voorzien van laminaat, strak gestukte witte wanden en ingebouwde plafondspots, ook onder de hoogslaper. De badkamer bevat marmer-look tegels met zwarte details: kraan, douchekop en handdouche, design radiator, spiegel met verlichting. Het is allen in het zwart uitgevoerd. Door de aanwezigheid van een video intercom zie je op voorhand wie er bij je loopt aan te bellen én hoef je niet naar beneden om de algemene voordeur te openen.

Verder goed om te weten:
- De getoonde foto’s zijn van een vergelijkbaarproject van dezelfde verhuurder en geven een beeld van de uiteindelijke afwerking.
- De verwachte oplevering is medio oktober. Dit is onder voorbehoud.
- Kale huurprijs €752,-. Voorschotbedrag servicekosten zal nader worden bepaald.
- Dit betreft een vooraankondiging van het project. Reacties/vragen/e-mails kunnen nog niet worden behandeld. Zodra de mogelijkheid tot inschrijven voor het open huis er is zal dit op deze pagina verschijnen. Voor nu: sla de woning vooral als jouw favoriet op. Succes!

OVER DEZE WONING

Woningtype studio
Locatie Op rustige weg, Centrum
Huurprijs € 752 Exclusief per maand
Huursubsidie Ja
Aanvaarding 15-10-2021
Oppervlakte 25 m2
Aantal kamers 1
Aantal slaapkamers 1
Interieur Gestoffeerd
Parkeerplaats In de straat
Parkeervergunning Vereist
  
Toilet Eigen
Badkamer Luxe
Keuken Luxe
Apparatuur keuken Uitgebreid
Tuin Nee
Koppels Toegestaan
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Isolatie Uitstekend
Verwarming CV
Vloerbedekking Laminaat
Internet Niet inbegrepen
Huisdieren toegestaan Ja

FOTO'S

-5

OP DE KAART

Interesse in deze woning?


Delen:

Vragen?

Stuur een mail naar info@campusgroningen.com

Direct inschrijven

De mooiste kamers en het meest recente aanbod ontvangen? Schrijf je nu in!

Wil je ons volgen?