Petrus Campersingel, Groningen

Groot appartement beschikbaar bij UMCG!

Huur per maand:
€ 805 Exclusief

woningtype
appartement

woonoppervlakte
85 m2

aantal kamers
3 kamers 2 slaapkamers

huurtoeslag
ja

OMSCHRIJVING

Inleiding:
Per 1 juni 2023 krijgen wij dit grote appartement beschikbaar aan de Petrus Campersingel in Groningen. Het appartement ligt pal tegenover het UMCG, waardoor ook de ring en de snelweg makkelijk te bereiken zijn. Het centrum van Groningen ligt op ca. 5 minuten fietsafstand en alle denkbare voorzieningen liggen binnen handbereik!

Indeling:
Het appartement bevindt zich op de begane grond. Via de entree kom je in de hal terecht, waar direct aan je rechterzijde de woonkamer van ca. 40 m2 te vinden is. Direct grenzend aan de woonkamer is er een extra kamer welke als slaapkamer of als studeer-/werkkamer kan fungeren. Via de openslaande deuren is de ruime achtertuin mét (fietsen)berging te bereiken. Via de hal loop je door naar de keuken. De keuken is niet voorzien van ingebouwde apparatuur. Aan de achterzijde van het pand is de grote slaapkamer van ca. 14 m2 gelegen. Ten slotte beschikt de woning over een separaat toilet en ruime badkamer!

Huurprijsopbouw:
De huurprijs bedraagt € 805,00. Dit is exclusief alle overige kosten. Huurtoeslag is mogelijk! De huurovereenkomst wordt aangegaan voor maximaal 12 maanden. Tussentijds kan je de huur zonder consequenties opzeggen, maar na de 12 maanden moet je (waarschijnlijk) wel op zoek naar een andere woonruimte!

Procedure:
Er zal op korte termijn een open huis plaatsvinden waarvoor jij je kunt inschrijven. Wanneer je bent ingeschreven voor het open huis, maak je kans op de woonruimte. De verhuurmakelaar zal tijdens het open huis het verdere proces toelichten.

LET OP: Bel niet naar kantoor om te vragen wanneer het open huis plaats zal vinden, dit wordt nog bekend. Houd hiervoor de website in de gaten!

OVER DEZE WONING

Woningtype appartement
Locatie Dichtbij snelweg
Huurprijs € 805 Exclusief per maand
Borg € 805
Huursubsidie Ja
Aanvaarding 01-06-2023
Oppervlakte 85 m2
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Parkeervergunning Mogelijk
  
Toilet Eigen
Badkamer Eigen
Keuken Eigen
Apparatuur keuken Standaard
Koppels Toegestaan
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Verwarming Centrale verwarming
Huisdieren toegestaan Nee

FOTO'S

-5

Interesse in deze woning?


Delen:

Vragen?

Stuur een mail naar info@campusgroningen.com

Direct inschrijven

De mooiste kamers en het meest recente aanbod ontvangen? Schrijf je nu in!

Wil je ons volgen?