Nassaulaan , Groningen

Groot appartement beschikbaar nabij Noorderplantsoen!

Huur per maand:
€ 925 Exclusief

woningtype
appartement

woonoppervlakte
100 m2

aantal kamers
5 kamers 4 slaapkamers

huurtoeslag
nee

OMSCHRIJVING

LET OP: het is niet mogelijk om hier met meer dan twee (volwassen) mensen ingeschreven te zijn! Niet geschikt voor meer dan twee vrienden/vriendinnen.

Inleiding:
Per 1 april 2023 krijgen wij dit enorme appartement beschikbaar aan de Nassaulaan te Groningen. Het appartement is ca.100 m2 groot, beschikt over maar liefst 4 slaapkamers, een (fietsen)berging en een balkon. De woning is direct naast het Noorderplantsoen gelegen en alle denkbare voorzieningen liggen binnen handbereik!

Indeling:
Via de trapopgang kom je op de eerste verdieping. Direct aan de linkerkant is de woonkamer gelegen. Deze bevindt zich aan de voorzijde van het pand, beschikt over grote raampartijen en beslaat ca. 29 m2. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van het pand en is niet voorzien van ingebouwde apparatuur. Het balkon is via de keuken te bereiken. Ook het separate toilet is gelegen op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping zijn de vier slaapkamers gelegen welke variëren tussen de 7 en 15 m2 groot. De badkamer is voorzien van aparte douche, daarnaast is er ruimte voor een washok.

Huurprijsopbouw:
De kale huurprijs van deze grote bovenwoning is € 925,00. Dit is dus exclusief overige kosten, hier ben je als huurder zelf verantwoordelijk voor.

Procedure:
Indien je interesse is gewekt voor deze woning kun je deelnemen aan de bezichtiging. Deze wordt op korte termijn ingepland waarvoor jij je kunt aanmelden via de knop ‘deelnemen’. Indien je bent aangemeld voor het open huis, dan maak je kans op de woonruimte. De verhuurmakelaar zal tijdens het open huis het verdere proces toelichten.

LET OP: het is niet mogelijk om hier met meer dan twee (volwassen) mensen ingeschreven te zijn! Niet geschikt voor meer dan twee vrienden/vriendinnen.

OVER DEZE WONING

Woningtype appartement
Locatie Op rustige weg, Centrum, Woonwijk
Huurprijs € 925 Exclusief per maand
Borg € 925
Huursubsidie Nee
Aanvaarding 01-04-2023
Oppervlakte 100 m2
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
  
Toilet Eigen
Badkamer Eigen
Keuken Eigen
Apparatuur keuken Standaard
Koppels Toegestaan
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Verwarming Centrale verwarming
Vloerbedekking Kaal
Huisdieren toegestaan Nee

FOTO'S

-5

Interesse in deze woning?


Delen:

Vragen?

Stuur een mail naar info@campusgroningen.com

Direct inschrijven

De mooiste kamers en het meest recente aanbod ontvangen? Schrijf je nu in!

Wil je ons volgen?