Jozef Israëlsstraat, Groningen

Per medio februari 2023 (UPDATE: maart 2023): 8 fantastische nieuwe studio's en appartementen!

Huur per maand:
€ 808 Exclusief

woningtype
appartement

huurtoeslag
ja

OMSCHRIJVING

Energiezuinig wonen in een van de mooiste panden van de Schildersbuurt? Het kan binnenkort! Op loopafstand van de binnenstad, het Noorderplantsoen en diverse gezellige buurtvoorzieningen zijn wij bezig met de realisatie van 8 zelfstandige woningen!

In het kort:
- 8 zelfstandige woningen verspreid over 4 woonlagen.
- huurprijzen variëren van €808 tot €1.150 per maand.
- verwachte oplevering februari 2023. (UPDATE: vanwege uitloop werkzaamheden verwachten we medio maart 2023 op te leveren)
- hoogwaardig opleveringsniveau en goed geïsoleerd: energielabel A.
- volledig ‘turn-key’ opgeleverd; inclusief laminaat, wandafwerking en sfeervolle verlichting (wandarmaturen, ingebouwde lichtspots en hanglampen).

Een prachtig karakteristiek pand in de populaire Schildersbuurt, binnenkort van binnen strak en luxe gerenoveerd: aan de Jozef Israëlsstraat zijn acht zelfstandige appartementen in ontwikkeling. Een groot deel heeft een aparte slaapkamer en heeft een privé buitenruimte. Deze woningen zijn dusdanig luxe afgewerkt dat drie appartementen een vrijstaand ligbad in de slaapkamer hebben. Een deel zal in het middensegment worden verhuurd en meerdere woningen zullen de mogelijkheid tot huurtoeslag hebben.

Algemeen afwerkingsniveau:
• De keuken zal beschikken over een 4-pits kookplaat met afzuigkap, koel-/vriescombinatie, combi-magnetron, vaatwasser en wasmachine aansluiting. De keukenkasten zijn in een grijstint met een marmer-look aanrechtblad erop. De apparaten zijn inbouw.
• De badkamer is tot aan het plafond betegeld en beschikt over een designradiator. Zowel de vloer als de wanden zullen met antraciet grijze tegels worden bedekt. Dit zorgt voor een rustige, luxe sfeer. De douche is een opbouw stortdouchekop met een aparte handdouche.
• een saaie plastic plafondlamp in je woonkamer? Hier niet. het pand is voorzien van een sfeervol lichtplan. Zowel op de algemene gangen/overlopen als in de woningen zelf.
• Bij een deel van de appartementen blijft het authentieke ornamenten plafond in het zicht. Oude kozijnlijsten/vensterbanken zullen zoveel als mogelijk behouden blijven en hersteld worden. Dit geldt ook voor de prachtige handgesneden oude trapleuningen. Dit dateert allen van rond 1900. In combinatie met een strakke nieuwe afwerking, waaronder glazen balustrades bij de splitlevelwoningen, woon jij straks in een van de meest sfeervolle huurwoningen van de stad!
• Alles is super geïsoleerd; de verbouw is gericht op een energielabel A en dus weinig stookkosten!
• Elke woning is voorzien van een video intercom; als de aanbeller welkom is kun je hem met één druk op de knop toegang verschaffen zonder naar beneden te lopen om de deur te openen.
• de woningen beschikken allen over een eigen internet/TV aansluiting. Je kunt dus zelf je eigen abonnement afsluiten zonder van doen te hebben met een slechte gedeelde wifi ontvangt.
• Direct te betrekken bij oplevering: de woningen worden volledig gestukt en wit geverfd opgeleverd, voorzien van een mooie laminaatvloer. De kozijnen krijgen een afwijkende beige kleur voor een mooi contrast met de witte wanden.
• Hier is met zorg en aandacht verbouwd. Er is direct vóór de sloop toestemming gevraagd om af te wijken op bepaalde regels zodat ornamenten plafonds behouden konden blijven en oud handgesneden houtwerk is behouden. Oude elementen zoals schouwdeuren, marmeren schouwen, oud hang- en sluitwerk en meer is geschonken aan Stichting Monument en Materiaal. Dit zal op een andere locatie nieuw leven in worden geblazen. Zie je als bewoner niets van, maar een leuk detail welke aangeeft met hoeveel zorg de renovatie is aangepakt.

Voorbeeldfoto’s:
De bijgevoegde foto’s zijn van vergelijkbare projecten van dezelfde eigenaar. Het afwerkingsniveau voor het project Jozef Israëlsstraat zal nagenoeg identiek zijn met dezelfde type keukens, badkamers, laminaat en verdere afwerking.

Metrages en bijzonderheden per woning:
Appartement 1: speelse splitlevel stadswoning, deels gesitueerd in het souterrain (woon-/slaapkamer van ca.14,5 m2 en gedeeltelijk voorzien van een hoger woonniveau met daarop de keuken met ruimte voor je eettafel (ca. 8,1 m2) alsook de badkamer (ca. 4,2 m2).

Appartement 2: prachtig luxe appartement met eigen royale stadstuin. Entree van ca. 4,8 m2, woonkamer/openkeuken van ca. 15,7m2, badkamer van ca. 3,1 m2 met vervolgens op een hoger woonniveau (splitlevel) een prachtig slaapvertrek met vrijstaand ligbad, wandspotjes, en genoeg ruimte voor een heerlijk groot bed; de ruimte is zo’n 13,1m2 groot. De (onderhoudsarm) afgewerkte tuin zal maar liefst ca. 30 m2 groot worden.

Appartement 3: gelegen op de bel-etage aan de voorzijde en vergelijkbaar met appartement 1. Wederom een speelse splitlevel stadswoning met een lager woondeel (woon-/slaapkamer van ca.13,7 m2 en gedeeltelijk voorzien van een hoger woonniveau met daarop de keuken met ruimte voor je eettafel (ca. 10,1 m2) alsook de badkamer (ca. 3,75 m2).

Appartement 4: naar onze mening het mooiste appartement van het complex; de bijzondere indeling, prachtige raampartijen, de luxe afwerking en ruime oppervlakte. Entree ca. 4,6 m2, badkamer ca. 3,0 m2 en een woonkamer/openkeuken van zo’n 20,2 m2. Vanuit je woonkamer loop je met een buitentrap zo je privé tuin in van zo’n 18 m2 groot. De slaapkamer is verhoogd gelegen voor een speels effect, bevat een vrijstaand ligbad en is ca. 14,3 m2 groot. Het appartement is gelegen aan de achterzijde van het pand.

Appartement 5: leuk 2-kamer appartement, ruim opgezet. De woonkamer/openkeuken is zo’n 20m2 groot, de naastgelegen slaapkamer circa 10 m2. De badkamer is circa 3,0 m2. Vanuit de woonkamer heb je op deze eerste verdieping een mooi overzicht over de straat.

Appartement 6: prachtig appartement gelegen aan de achterzijde van de eerste verdieping. Wederom prachtige raampartijen voor een fantastisch lichtinval. De binnenkomst + woonkamer/openkeuken is zo’n 21 m2 groot met een deur richting een privé balkon van ca. 6,5 m2 groot. De ruime badkamer beschikt over een dubbele waskom en inloopdouche, van bijna 5 m2 groot. De slaapkamer is circa 10 m2 en heeft een vrijstaand ligbad.

Appartement 7: entree, 2,1 m2. Badkamer van ca. 3,3 m2 en een slaapkamer van ca. 7,0 m2. De woonkamer/openkeuken is ca. 19,1m2 groot. Dit appartement is gelegen op de bovenste etage aan de voorkant.

Appartement 8: 2-kamer appartement met de grootste woonkamer/openkeuken van het complex; maar liefst 23,5 m2 groot. De badkamer is circa 3,0 m2 en de slaapkamer zo’n 7,5 m2. Vanuit de woonkamer is je privé balkon toegankelijk van circa 12,8 m2.

---

Huurprijs:
Exacte huurprijzen en -opbouw volgen. Een deel van de woningen zal de mogelijkheid tot huurtoeslag bevatten.

Procedure:
Reacties/vragen/verzoeken worden in dit stadium nog niet verder in behandeling genomen. Deze huuraanbieding is bestemd als aankondiging van dit project. Zorg ervoor dat je bij Campus Groningen bent ingeschreven om in de loop van januari (UPDATE: vanwege uitloop werkzaamheden verwachten we medio maart 2023 te bezichtigen en op te leveren) deel te kunnen nemen aan een nader in te plannen open huis. Voor nu: sla de woning op als favoriet en houd onze website in de gaten voor updates!

OVER DEZE WONING

Woningtype appartement
Locatie Centrum
Huurprijs € 808 Exclusief per maand
Huursubsidie Ja
Aanvaarding In overleg
Parkeerplaats Aan de straat
Parkeervergunning Vereist
  
Toilet Eigen
Badkamer Eigen
Keuken Luxe
Apparatuur keuken Compleet
Koppels Toegestaan
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Isolatie A
Verwarming CV
Vloerbedekking Laminaat
Huisdieren toegestaan Nee

FOTO'S

-5

Interesse in deze woning?


Delen:

Vragen?

Stuur een mail naar info@campusgroningen.com

Direct inschrijven

De mooiste kamers en het meest recente aanbod ontvangen? Schrijf je nu in!

Wil je ons volgen?