Gratamastraat , Groningen

Ruim appartement beschikbaar in Groningen!

Huur per maand:
€ 842 Exclusief

woningtype
appartement

woonoppervlakte
70 m2

aantal kamers
3 kamers 2 slaapkamers

huurtoeslag
nee

OMSCHRIJVING

Inleiding:
Dit ruime appartement aan de Gratamastraat komt per 1 juni 2023 beschikbaar. Het appartement bevindt zich op de tweede en derde verdieping en beslaat ca. 70 m2. De woning is gelegen in een rustige straat en beschikt over een balkon en fietsenschuur! Alle denkbare voorzieningen liggen op loopafstand.

Indeling:
Via de entree loop je naar boven en kom je in de hal terecht. Via de hal loop je door naar de ruime woon- en eetkamer van ca. 31 m2. Door middel van de schuifdeuren kan je de woonkamer scheiden van de eetkamer. De badkamer is wederom te bereiken via de hal en beschikt over een aparte douche. Daarnaast is er een separaat toilet beschikbaar. De keuken beschikt niet over ingebouwde apparatuur. De eerste slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping. De tweede slaapkamer is te vinden op de zolder. De slaapkamers zijn tussen de 10 en 14 m2 groot.

Huurprijsopbouw:
De huurprijs bedraagt € 842,00. Dit is exclusief alle overige kosten. Huurtoeslag is NIET mogelijk! De huurovereenkomst wordt aangegaan voor maximaal 12 maanden. Tussentijds kan je de huur zonder consequenties opzeggen, maar na de 12 maanden moet je (waarschijnlijk) wel op zoek naar een andere woonruimte!

Procedure:
Er zal op korte termijn een open huis plaatsvinden waarvoor jij je kunt inschrijven. Wanneer je bent ingeschreven voor het open huis, maak je kans op de woonruimte. De verhuurmakelaar zal tijdens het open huis het verdere proces toelichten.

LET OP: Bel niet naar kantoor om te vragen wanneer het open huis plaats zal vinden, dit wordt nog bekend. Houd hiervoor de website in de gaten!

OVER DEZE WONING

Woningtype appartement
Locatie Woonwijk
Huurprijs € 842 Exclusief per maand
Borg € 842
Huursubsidie Nee
Aanvaarding 01-06-2023
Oppervlakte 70 m2
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Parkeervergunning Mogelijk
  
Toilet Eigen
Badkamer Eigen
Keuken Eigen
Apparatuur keuken Standaard
Koppels Toegestaan
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Verwarming Centrale verwarming
Huisdieren toegestaan Nee

FOTO'S

-5

Interesse in deze woning?


Delen:

Vragen?

Stuur een mail naar info@campusgroningen.com

Direct inschrijven

De mooiste kamers en het meest recente aanbod ontvangen? Schrijf je nu in!

Wil je ons volgen?