Friesestraatweg, Groningen

VIER prachtige studio’s met huurtoeslag in ontwikkeling!

Huur per maand:
€ 737 Exclusief

woningtype
studio

huurtoeslag
ja

OMSCHRIJVING

Wonen aan de Friesestraatweg? Dat is zeker in zo’n grote toren helemaal bij Zernike? Nope. Direct aan het begin van de Schildersbuurt, tussen de Aweg en Kraneweg in gelegen, zijn VIER prachtige studio’s met huurtoeslag mogelijkheid in ontwikkeling!

In het kort:
- 4 zelfstandige nieuwe studio’s
- start bouw september 2020.
- verwachte oplevering eind 2020/begin 2021.
- hoogwaardig opleveringsniveau en goed geïsoleerd.
- volledig ‘turn-key’ opgeleverd; inclusief laminaat en wandafwerking.


Een prachtig karakteristiek pand in de populaire Schildersbuurt. Nu nog een gedateerd object, binnenkort van binnen strak en luxe gerenoveerd: aan de Friesestraatweg zijn vier zelfstandige studio’s in ontwikkeling met mogelijkheid tot huurtoeslag. In september 2020 zal worden begonnen met de start van dit project op locatie. Het gaat om twee studio’s op de eerste verdieping (beiden met balkon) en twee studio’s op de tweede verdieping. De oppervlaktes zijn als volgt:
Friesestraatweg 13A (1e verdieping, voorzijde): ca. 28,10 m2
Friesestraatweg 13B (1e verdieping, achterzijde): ca. 28,80 m2 (met afzonderlijke slaapkamer)
Friesestraatweg 13C (2e verdieping, voorzijde): ca. 25,80 m2
Friesestraatweg 13D (2e verdieping, achterzijde): ca. 26,20 m2

Afwerkingsniveau:
De bijgevoegde foto’s zijn van een vergelijkbaar project van dezelfde eigenaar. Het afwerkingsniveau voor het project Friesestraatweg zal nagenoeg identiek zijn met dezelfde type keuken, badkamer, laminaat en verdere afwerking. Tussen de foto’s zijn de plattegronden van deze studio’s te vinden.

• De keuken zal beschikken over een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, koel-/vriescombinatie, combi-magnetron, vaatwasser en wasmachine aansluiting. De keukenkasten zijn in hoogglans wit met een beton-look aanrechtblad erop. De apparaten zijn inbouw.
• De badkamer is tot aan het plafond betegeld en beschikt over een designradiator. Zowel de vloer als de wanden zullen met antraciet grijze tegels worden bedekt. Dit zorgt voor een rustige, luxe sfeer. De douche is een opbouw stortdouchekop met een aparte handdouche.
• De rechte plafonds worden afgewerkt met inbouwspotjes.
• Daar waar mogelijk op de 2e verdieping worden authentieke balken netjes gerenoveerd en in het zicht gelaten.
• Alles is super geïsoleerd; de verbouw is gericht op een energielabel A en dus weinig stookkosten!
• Direct te betrekken bij oplevering: De woningen worden volledig gestukt en wit geverfd opgeleverd, voorzien van een mooie laminaatvloer.

Huurprijs:
Indicatieve kale huur: €737,-- p/m per studio. De exacte huuropbouw met voorschot voor gas, water elektra e.d. volgt in een later stadium. De huuropbouw zal er in elk geval op gericht zijn dat het voldoet aan de voorwaarden voor het verkrijgen van huurtoeslag.

Procedure:
Reacties/vragen/verzoeken worden in dit stadium nog niet verder in behandeling genomen. Deze huuraanbieding is bestemd als aankondiging van dit project. Vanwege de te verwachten populariteit van deze eenheden zullen wij in de toewijzing nog strenger naar de hoeveelheid gespaarde ‘sleutels’ kijken van de kandidaten. We hopen nog in 2020 te kunnen opleveren en anders zal het in januari 2021 worden. Voor nu: sla de woning op als favoriet en houd onze website in de gaten voor updates!

OVER DEZE WONING

Woningtype studio
Locatie Centrum
Huurprijs € 737 Exclusief per maand
Huursubsidie Ja
Aanvaarding In overleg
  
Huisdieren toegestaan Nee

FOTO'S

-5

OP DE KAART

Interesse in deze woning?


Delen:

Vragen?

Stuur een mail naar info@campusgroningen.com

Direct inschrijven

De mooiste kamers en het meest recente aanbod ontvangen? Schrijf je nu in!

Wil je ons volgen?