Reitemakersrijge

Nieuwbouw hartje binnenstad

West-Indische Opslag

Onder de historische naam West-Indische Opslag verrijst in de Groninger binnenstad een gevarieerd Project van geschakelde stadswoningen met per stadswoning zeven verhuurbare wooneenheden. Eén van de stadswoningen zal onderdeel vormen van onze Campus.

De locatie is gelegen in de binnenstad aan de Reitemakersrijge achter het Gedempt Zuiderdiep en nabij de Museumbrug welke de locatie met het Westerhaven winkelcentrum verbindt. De locatie ligt tegenover de Academie voor Bouwkunst en de Kunstacademie “Minerva”. Op korte loopafstand ligt het stadscentrum met al haar horeca- en winkelfaciliteiten. Deze prachtige locatie is verrassend rustig in de binnenstad gelegen terwijl je toch kunt genieten van alle charmes die de stad te bieden heeft.

De appartementen die wij aanbieden hebben een oppervlakte van circa 41 m2 op de begane grond en zes stuks op de verdiepingen van circa 29 m2. Daarnaast is een gezamenlijk dakterras aanwezich van circa 20 m2.

De huurprijzen zullen halverwege 2016 bekend gemaakt worden. Blijf op de hoogte van deze locatie door je in te schrijven bij Campus Groningen!


Beschikbaar op deze locatie

Momenteel zijn alle woningen verhuurd

Wil je hier ook wonen?

Schrijf je nu in hoor als eerste wanneer er nieuwe woonruimte beschikbaar is op deze locatie

Vragen?

Stuur een mail naar info@campusgroningen.com

Direct inschrijven

De mooiste kamers en het meest recente aanbod ontvangen? Schrijf je nu in!

Wil je ons volgen?