Cortingh Hof

Ruime, courante starterswoningen van 60 m2 groot

Cortingh Hof

Eind 2016 zal onze campus uitbreiden met ten minste 13 grondgebonden nieuwbouwwoningen. De woningen zijn met 60 m2 en twee slaapkamers perfect voor 'young professionals'.

De indeling is als volgt. Op de begane grond is de woonkamer met open keuken gesitueerd, alsmede het toilet. Vanuit de woonkamer is via de vaste trap de eerste verdieping te bereiken. Hier zijn twee slaapkamers gesitueerd, alsmede de badkamer en technische ruimte. Iedere woning beschikt over een tuintje aan de voorzijde van de woning en binnen het hofje is een ruime gemeenschappelijke binnentuin te vinden. Ook beschikt iedere woning over een separate privé fietsenberging. 

Bij de huizen worden voldoende parkeerplekken gerealiseerd. De N370 bevindt zich overigens om de hoek van de woningen, terwijl het Noorderplantsoen, de binnenstad en het UMCG op circa 5 minuten fietsafstand te bereiken zijn. Dus.. naast de uitstekende kwaliteit én de ruime oppervlakte is de ligging ook nog eens perfect!

De woningen worden verhuurd in de zogeheten 'vrije sector' en zullen derhalve niet in aanmerking komen voor huurtoeslag. De definitieve huurprijzen zullen nader bekend gemaakt worden. Schrijf je in bij onze campus om op de hoogte te blijven van de vorderingen en 'sleutels' te sparen om je kans op de woning te vergroten! 


Beschikbaar op deze locatie

Momenteel zijn alle woningen verhuurd

Wil je hier ook wonen?

Schrijf je nu in hoor als eerste wanneer er nieuwe woonruimte beschikbaar is op deze locatie

Vragen?

Stuur een mail naar info@campusgroningen.com

Direct inschrijven

De mooiste kamers en het meest recente aanbod ontvangen? Schrijf je nu in!

Wil je ons volgen?